Assembly

Amsterdam - Villa Buitenlust

Ellen Metgod
Host

Welkom bij Buurderij Het Woeste Westen! Op deze site bieden lokale Boeren uit (regio) Amsterdam hun producten aan, die jij als Buur kunt bestellen en vervolgens ophalen tijdens de wekelijkse Buurderij-bijeenkomst, op donderdag van 17.00 tot 19.00.

Zo vormen we samen een korte keten die beter is voor mens, milieu en dier. We streven ernaar een veilig, gezond en duurzaam alternatief voor de supermarkt te zijn, wat zeker ook in Corona tijden van toepassing is!

Omdat er geen tussenpersonen aan te pas komen, krijgt de Boer een eerlijke prijs voor zijn of haar product. En door lokaal te consumeren, draag je bij aan kortere voedselketens en beperk je vervuiling. Daarnaast steun je lokale boeren en producenten, en laten we eerlijk wezen; het voelt toch gewoon goed om goed, gezond en duurzaam geproduceerd eten te eten?

Neem dus gerust een kijkje op de website, kies je verse groenten, fruit, vlees, eieren, dranken, zuivel, brood, chocoladepasta en nog veel meer, en kom gezellig langs tijdens een van de Buurderij-Bijeenkomsten!

No sale in progress

Join this Assembly to be notified of the next sale or find another Assembly nearby.