Products from

Sotealicious

Tea assembler, Pulderbos
Rachel Maes
Rachel Maes started Sotealicious in 2019. Their farm is located in Pulderbos, Vlaanderen.

Their farm

Sotealicious is een webwinkeltje met unieke kruidenmengelingen. Alle kruiden zijn afkomstig van een erkende bio leverancier en werden eigenhandig met passie en expertise geproefd, gekozen en voor U samengesteld. Dit alles onder toezicht van Liesbeth Bastaens, erkend voedingsconsulent en gezondheidsbegeleider.
Kruideninfusies zijn niet alleen lekker maar ook heel erg gezond!

Sotealicious gelooft in thee/kruiden van organische landbouw. Deze thee is in harmonie met mens en natuur. Organisch geteelde thee beschermt enerzijds de mensen die de thee plukken, in veilige omstandigheden hun werk verrichten en hiervoor ook een goed loon krijgen. Eerlijke thee dus …

Door de afwezigheid van bestrijdingsmiddel gaat de pure smaak van de thee niet verloren en kunnen we u een gezonde thee garanderen.

Net als u zijn we bezorgd om de toekomst van ons ecosysteem en willen we op een duurzame manier zorg dragen voor al wat leeft op onze planeet.

Op organische wijze, zuivere en kwalitatieve thee produceren is zéér arbeidsintensief, kan niet in grote hoeveelheden geproduceerd worden en kan daarom niet goedkoop zijn. Wanneer u prijzen vergelijkt is het belangrijk om zich hiervan bewust te zijn.

OPGELET!
Sotealicous kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke reacties of bijwerkingen die optreden in geval van medicijnengebruik of bij ziekte. Voorzichtigheid is geboden bij zwangerschap en borstvoeding. Planten kunnen bijwerkingen, contra-indicaties en interacties hebben met geneesmiddelen. Raadpleeg uw arts, deskundige of apotheek bij twijfel.

Address
elzenstraat 48
2242 Pulderbos
2019
Established in
1
full-time employee

Sotealicious's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Bio kruiden

My ingredients come from an EU supplier

I use organic ingredients

Secondary ingredients

Secondary ingredients : not specified

Origin of secondary ingredients : not specified

Features of secondary products : not specified

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

Comments

Alle kruiden worden aangekocht bij een erkend Bio leverancier. De kruidenmengelingen worden eigenhandig samengesteld met goedkeuring van Liesbeth Bastaens, voedingsconsulent en gezondheidsbegeleider.

This information has been declared by the Producer.