Products from

Leutiglandleven

Non-food artisan, Kieldrecht
Ann Decoene
Ann Decoene started Leutiglandleven in 2009. Their farm is located in Kieldrecht, Vlaanderen.

Their farm

Leutiglandleven staat voor genieten van een leutig leven, en voor ons is dat een leutig landleven in de mooie polders tussen Kieldrecht, Prosperpolder en Doel.

Leutiglandleven staat voor drie passies : op "weg " gaan met mensen als life-coach , allerhande kazen maken van geitenmelk, en onze keramiek. Nu kan je kennis maken met de keramiek, in een later stadium ook met onze lekkere geitenmelkproducten.

Keramiek is onze passie en vreugde, want daar kunnen wij volop onze creativiteit en inspiratie gebruiken. Wij maken allerlei schalen, kommen en andere gebruikskeramiek.
Waar we echter het best voor gekend staan,
zijn onze Sfeerbollen en Asurnen.

Al van in onze jeugd zijn wij bezig met keramiek, en hebben ondertussen een kleinschalig, professioneel atelier. We maken al onze keramiek zelf, van begin tot einde. Omdat we kleinschalig werken, en het hele proces in handen hebben, kunnen we op maat werken en volgens uw specifieke wensen personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een sfeerbol met de naam van een pasgeborene op , klaar bij het eerste babybezoek.

Een sfeerbol is een keramieken bol met soms duizenden gaatjes in. Alle met de hand uitgeprikt. Afhankelijk van de verlichting in de bol, krijgt je een verschillende sfeer. De foto's maken dit verder duidelijk.

Gebruikskeramiek zijn vooral schalen, kommetjes, bekers, tassen, en af en toe iets speciaals, zoals een tajine.

We maken ook asurnen. En misschien is dat een beetje raar op de Buurderij. Maar wij maken ze met veel respect en liefde, soms al op vraag voor het overlijden, en zoals jij het wilt. In de hoop zo een kleine steun te kunnen zijn bijhet afscheid. En zo is de cirkel van het (leutigland)leven rond.

Address
West Zeestraat, 5
9130 Kieldrecht
2009
Established in
1
full-time employee

Leutiglandleven's professions and practices

No information available

The Producer has not yet filled in any information about this activity. If you would like to know more about this, please get in touch with the Producer for more information.