Los productos de

Oli Migjorn

Elaborador de aceite, Navas
Joan Fdez Oli Migjorn
Oli Migjorn nace de la mano de Joan Fdez Oli Migjorn en 2008. Su finca/granja/obrador se encuentra en Navas, en Cataluña.

Su finca/granja/obrador

Oli Migjorn és un petit projecte dedicat al cultiu d’oliveres i producció d’oli d’oliva verge extra ecològic. La qualitat, la recuperació de les varietats locals i la sinèrgia amb el territori són els nostres objectius del dia a dia.

La qualitat és una de les puntes de llança del projecte. La feina a camp, el tractament ecològic, la tria del moment de la collita i la utilització de maquinària moderna per a l’elaboració de l’oli en són la clau. Aliments singulars, de qualitat, i de proximitat.

És un projecte jove i apassionant, que neix l’any 2007, amb la voluntat de recuperar la finca de Migjorn, situada al terme municipal de Navàs, a la vall del Cardener, al sud de Cardona, a la comarca del Bages, Barcelona.

Unes primeres plantacions d’oliveres arbequines són el pas per començar a produir oli d’oliva verge extra. Més tard, l’empresa pren un nou i clar rumb, recuperar la varietat autòctona i originària de l’entorn del riu Cardener, la Corbella.

El projecte produeix i comercialitza oli verge extra de les varietats Corbella, Arbequina i Picual. De la varietat arbequina n’elabora olis d’oliva ecològics aromatitzats (infusionats) de forma natural, molt divertits per maridar amb la nostra cuina a diari.

Oli Migjorn participa activament de les iniciatives que teixeixen relació entre productors del territori, agents de la gastronomia, del turisme, artesans o administracions, amb la voluntat de mostrar la nostra història i singularitats, així com contribuir en l’economia local.

Tot l’equip treballa per continuar aprenent, escoltant i compartint i millorar cada collita, donar a conèixer els seus productes.

Dirección
Casa Migjorn s/n
08670 Navas
2008
año de inicio de la actividad
4
empleados a jornada completa

Las actividades y prácticas de Oli Migjorn

Información no disponible

El Productor aún no ha proporcionado ninguna información relacionada con esta actividad. Si necesitas más información, no dudes en pedirle que la complete.