Ruche de

Mortsel - Buurderij Het Atrium

Evi Van Camp
Responsable de la Ruche

Op het kruispunt van Mortsel, Edegem en Hove, vind je de gezellige wijk Hof Van Rieth, vanaf nu ook the place to be voor lekkers recht van bij de boer of ambachtelijke producent. Je vindt er onze Buurderij elke vrijdag in het Atrium in de St. Bernadettestraat.

De Buurderij is synoniem voor korte keten economie: rechtstreeks van boer of ambachtelijke producent tot bij de consument. Bovendien staan wij garant voor een faire prijs voor onze producenten. Zij bepalen zelf de prijs van hun dagverse en kwalitatief hoogstaande producten.
Door het wekelijks contact tussen Mortselnaren onderling, tussen Boeren en Buren zorgen we ook voor een sociale cohesie in een Buurt. Wij brengen mensen samen rond wat de Belg het liefst doet: eten, tafelen, Bourgondisch genieten.
We dragen ook ons steentje bij tot een duurzame samenleving: door lokaal en seizoensgebonden te kopen, verkleint de consument zijn ecologische voetafdruk en is hij ook veel bewuster met eten bezig. Door verpakking terug te nemen en waar mogelijk te hergebruiken verkleinen we de afvalberg. Door enkel op bestelling te werken, gaan we voedselverspilling tegen.

We combineren moderne online-technologie met onze bestelpagina, met persoonlijk contact met de producent zelf tijdens ons wekelijks ophaalmoment. We werken zonder lidgeld, zonder abonnementsformule, zo kunnen onze Buren zelf in alle vrijheid beslissen wat ze willen, wanneer ze bestellen, hoe vaak ze langs komen.

Kom het zelf ontdekken #opdebuurderij!

En vente cette semaine

Choisir les produits

Fruits et Légumes

Voir tous les produits