Les produits de

Hof Ten Dreve

Éleveur allaitant bovin, Maraîcher, Keiem
Olivier Mehuys
Olivier Mehuys a démarré l'activité de Hof Ten Dreve en 2012. Son exploitation est située à Keiem, en Vlaanderen.

Son exploitation

Een traditioneel akkerbouw en vleesveebedrijf in de regio van Diksmuide. Er worden zoveel mogelijk teelten vanop de landerijen gebruikt voor de voeding van de runderen zoals mais, gras, gerst, pulp als restproduct van de bieten,... Het soort runderen dat we voor het grote deel verzorgen zijn Belgische witblauwe runderen. Deze runderen geven een heel mals en mager stukje vlees. Daarnaast kweken we ook met een frans ras namelijk "Salers". Deze runderen lopen constant op een natuurweide (in winter gaan ze wel op stal). Het speciale aan deze runderen is dat ze natuurlijk kalven, goed omgaan met extremere weersomstandigheden, en kunnen overleven op gras. Dit vlees is mooi doormarmerd met vet en dit geeft een unieke smaak.

Wat de akkerbouw betreft hebben we veel verschillende producten: tarwe, gerst, gras, mais, aardappelen, wortelen, erwten, bonen, vlas, suikerbieten en pompoenen.

Adresse
Zijdelingstraat 16
8600 Keiem
2012
année d'installation
2
employés à plein temps

Les métiers et pratiques de Hof Ten Dreve

Pas d’information disponible

Le Producteur n’a pas encore renseigné d’information concernant cette activité. Si vous souhaitez en savoir plus sur ce sujet, n’hésitez-pas à demander au Producteur de renseigner ces informations.