Les produits de

Vleeshoeve Sint-Pieterke

Boucher, Reningelst
Chris Vandelanotte
Chris Vandelanotte a démarré l'activité de Vleeshoeve Sint-Pieterke en 2005. Son exploitation est située à Reningelst, en Vlaanderen.

Son exploitation

Welkom bij de Vleeshoeve Sint-Pieterke!
Wij zijn Chris en Carine Vandelanotte-Boussemaere.
De Vleeshoeve is de ouderlijke hoeve van Chris gelegen langs de Sint-Pietersstraat in Reningelst. Onze hoeve ligt ook langs de grens met het heuvelachtige Westouter.
Onze varkens zijn het resultaat van kweek van onze eigen zeugen. Vanaf de geboorte tot ze slachtrijp zijn worden ze rustig gekweekt met een uitgebalanceerd en nauwkeurig geselecteerd voeder met granen van onze eigen boerderij . Dit maakt ons varkensvlees extra mals.
Gezien de voortdurende financiële lasten op de varkensproductie werd uitbreiden in deze sector geen optie. Om een meerwaarde te creëren werd in 2005 gestart met een hoevewinkel.
Wij verkopen hoofdzakelijk varkensvlees van gebraadjes en koteletjes tot hespenworst en ham, maar ook rundvlees.
Alle vleeswaren en charcuterie worden op de boerderij met de grootste zorg op ambachtelijke wijze vervaardigd door vakbekwame mensen

Adresse
Sint-Pietersstraat 2
8970 Reningelst
2005
année d'installation
2
employés à plein temps

Les métiers et pratiques de Vleeshoeve Sint-Pieterke

Pas d’information disponible

Le Producteur n’a pas encore renseigné d’information concernant cette activité. Si vous souhaitez en savoir plus sur ce sujet, n’hésitez-pas à demander au Producteur de renseigner ces informations.