Les produits de

Fruithoeve 't Beurtegoed

Arboriculteur, Sint-Eloois-Winkel
Peter D'hondt
Peter D'hondt a démarré l'activité de Fruithoeve 't Beurtegoed en 1992. Son exploitation est située à Sint-Eloois-Winkel, en Vlaanderen.

Son exploitation

Fruithoeve 't Beurtegoed is gelegen te Sint Eloois Winkel.
In 1992 nam Peter D'hondt, vijfde generatie op de boerderij, het familiebedrijf over van zijn vader André. Hij vormde het klassiek landbouwbedrijf om tot een fruitbedrijf waar verschillende soorten appels en peren geteeld worden met veel aandacht voor het milieu en respect voor de natuur.
Het vakmanschap van de kweker en de kracht van de natuur vormen immers een sterk team. Gezond fruit, geteeld met passie én met oog voor de natuur!
In de hoevewinkel, die zijn echtgenote Suzy voor haar rekening neemt, vind je naast een uitgebreid assortiment appels en peren, ook zelfgeperst fruitsap, ambachtelijke producten en heel wat andere groente- en fruitsoorten.
Knapperig of mals, zoet of zuur, rood of groen, vers of verwerkt, appels en peren zijn rijk aan vitaminen en vezels. Maak zelf je keuze uit een pallet van smaken, geuren en aroma's!
Wilt U nog meer weten over onze appel- en perensoorten of op de hoogte blijven van onze activiteiten in en om de boomgaard, neem dan een kijkje op onze website of volg ons op facebook.
fruithoevebeurtegoe..
facebook.com/fruith..

Adresse
Gullegemsestraat 202
8880 Sint-Eloois-Winkel
1992
année d'installation
2
employés à plein temps

Les métiers et pratiques de Fruithoeve 't Beurtegoed

Pas d’information disponible

Le Producteur n’a pas encore renseigné d’information concernant cette activité. Si vous souhaitez en savoir plus sur ce sujet, n’hésitez-pas à demander au Producteur de renseigner ces informations.