Das Angebot von

Fermentos

Brauer, Maastricht
Renato Costa Durand
Hallo, ich bin Renato Costa Durand vom Betrieb Fermentos. Seit 2018 biete ich frische Produkte aus Maastricht in der Region Limburg.

Mein Betrieb

Fermentos is begonnen als een hobby. Na 5 jaar hobbymatig fermenteren van groenten, fruit, dranken en andere producten, biedt Fermentos zijn productie nu aan een breder publiek aan op de regionale markt. Fermentos probeert zijn bijdrage te doen aan de herstelling van onze aarde door oude, maar wijze!, manieren van voedsel voor langere periodes te bewaren. Wij werken met vernieuwende en lekkere recepten zonder gebruik van toegevoegde conserveringsmiddelen. Door deze methode ontwikkelt Fermentos smaak en voedingswaarde in zijn producten zonder het risico dat deze op korte termijn bederven.

Door het leggen van directe relaties met lokale en streekboeren die de aarde bewerken op een milieuvriendelijke wijze, wil Fermentos bijdragen aan het verhogen van de diversiteit van regionale gewassen en dus een bijdrage leveren aan de versterking van ons ecosysteem (in ons lichaam en in onze aarde).

De visie en filosofie van Fermentos: diversiteit, milieuvriendelijkheid, transparantie, bouwen en behouden van de gemeenschap, zijn een paar van de belangrijke waarden waar wij voor staan én die wij verspreiden met het oog op een betere toekomst voor onze opkomende generaties.

Adresse
Dopplerdomein 4 D
6229 GN Maastricht
2018
Jahr der Gründung
1
Vollzeit- Mitarbeiter

Meine Methoden und Standards

Werkstatt

Produktionsort: keine Angaben

Grundzutat

Groenten

Von einem lokalen Landwirt

Aus biologischer Herstellung, Aus der Region (aus weniger als 250 km Entfernung)

Weitere Zutaten

Roze zout

Herkunft der weiteren Zutaten: keine Angaben

Aus zertifizierter Produktion, Aus Fair Trade-Herstellung

Sonstige Zutaten

Sonstige Zutaten: keine Angaben

Herkunft der sonstigen Zutaten: keine Angaben

Merkmale der sonstigen Zutaten: keine Angaben

Weitere Angaben

De productie van gefermenteerde groenten mix (Zuurkost) woord gedaan op basis van 100% biologische geteelde groenten. Als secundaire ingredient word zout gebruikt. Dit zout is van de hoogste mineral gehalte beschikbaar, dus vak woord peruaanse rose zout, Himalaya rose zout of Keltische zee zout gebruikt.

Diese Angaben des Erzeugers haben keinen bindenden Charakter.