Das Angebot von

Studio Palmtak

Caterer, Heerlen
Siegfried George Palmtak
Hallo, ich bin Siegfried George Palmtak vom Betrieb Studio Palmtak. Seit 2024 biete ich frische Produkte aus Heerlen in der Region Limburg.

Mein Betrieb

Hallo allemaal!

Ik ben Siegfried Palmtak, een kok met meer dan 10 jaar ervaring in verschillende keukens, variërend van chique restaurants tot gezellige eetgelegenheden. Mijn culinaire avontuur heeft me een schat aan kennis opgeleverd, terwijl ik momenteel ook een opleiding volg als meubelmaker, een andere passie van mij.

Mijn liefde voor koken komt voort uit mijn vermogen om verschillende smaken samen te brengen en anderen te zien genieten van mijn gerechten. De laatste tijd heb ik me vooral gericht op de vegetarische keuken, waarbij ik mijn creativiteit en kookvaardigheden inzet om smaakvolle en gezonde gerechten te bereiden.

Hoewel ik een geboren en getogen Amsterdammer ben, heb ik sinds 2020 mijn thuis gevonden in Heerlen, waar ik de bruisende energie van de stad enorm waardeer. Ik zie talloze mogelijkheden en kansen voor zowel de stad als haar inwoners en ondernemers. Heerlen voelt voor mij als een bruisende plek vol potentieel.

Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van het Boeren & Buren-netwerk. Mijn passie voor heerlijk eten, kunstzinnige creativiteit en liefde voor gemeenschap sluiten naadloos aan bij de waarden en missie van Boeren & Buren. Ik kijk ernaar uit om mijn producten met jou en de andere Buren te delen en samen te bouwen aan een smaakvolle en levendige gemeenschap.

Met Studio Palmtak heb ik de 3de editie van KOK & KUNST#3 verzorgd van een drie gangen menu, waar deze curry de hoofdrol speelde.

Ik kijk nu al uit naar editie #5 in het najaar 2024.

Met vriendelijke groeten,
Siegfried Palmtak

Adresse
Schaesbergerweg 45
6415 AC Heerlen
2024
Jahr der Gründung
1
Vollzeit- Mitarbeiter

Meine Methoden und Standards

Werkstatt

Produziert im eigenen Betrieb oder Arbeitsbereich

Grundzutat

Rode pepper

Von einem Lieferant in der EU

Aus handwerklicher Herstellung

Weitere Zutaten

Kokos

Von einem Lieferant außerhalb der EU

Aus biologischer Herstellung

Sonstige Zutaten

Rijst

Von einem Lieferant außerhalb der EU

Aus handwerklicher Herstellung

Diese Angaben des Erzeugers haben keinen bindenden Charakter.