Products from

Tasca Mobiel

Caterer, Borgerhout
Lara Dhondt
Lara Dhondt started Tasca Mobiel in 2013. Their farm is located in Borgerhout, Vlaanderen.

Their farm

Tasca Mobiel is André Catalão en Lara Dhondt. Zij maken sinds 2013 ,artisanaal portugees lekkers en verkopen dat zowel op de wekelijkse markten, de Krugermarkt en allerlei andere evenementen. Alles wordt steeds vers, met de hand en door henzelf met veel zorg bereid, tot het bladerdeeg en brokkeldeeg toe. Met behulp van heerlijke artisanale Pasteis de Nata, verschillende Empadas, en verse Sardienenpaté brengen ze de portugese, atlantische cultuur in uw huis!
Tasca Mobiel werkt zoveel mogelijk met dagverse groenten van op de markt. De noten ,zaden,en verse kruiden die ze verwerken, halen ze bij hun zuiderse collegas (Morroco nuts Antwerpen,..). Als rechtgeaarde portugees gebruikt André steeds dagverse vis die hij zelf uitkiest. (Claeys en Zoon, Eurofish Antwerpen) Ze gebruiken het liefst biologische rietsuiker als het zoet moet zijn. De portugese kwaliteitsproducten die gebruikt worden komen voor het grootste stuk rechtstreeks uit Portugal (bacalhau, olijfolie ,chorico,wijnen,..)
Wij maken op aanvraag en met plezier ook lactose-/suiker-/ en glutenvrije variaties.

Address
vanderkeilen straat 24
2140 Borgerhout
2013
Established in
2
full-time employees

Tasca Mobiel's professions and practices

No information available

The Producer has not yet filled in any information about this activity. If you would like to know more about this, please get in touch with the Producer for more information.