Products from

ZELFGEMAAKT

Confectioner, Jam maker, Preserves maker, Caterer, Drink and Juice producer, Kuringen
Heidi Neven
Heidi Neven started ZELFGEMAAKT in 2016. Their farm is located in Kuringen, Vlaanderen.

Their farm

Je wordt 50 jaar en denkt na over je leven. Wil ik op dezelfde manier verder? Neen dus. Het wordt tijd om die droom die ik om allerlei (drog)redenen al zo vaak in de kast gestoken heb, terug boven te halen.
De huidige maatschappelijke context noopt mensen er vaak toe om op een andere manier te leven en mij ook.
We startten begin 2016.
We maken bij ZELFGEMAAKT in huis heel wat lekkere dingen. Het voornaamste is onze granola, maar de confituren, koekjes en gebak en desserts, likeurtjes, advocaat en verse gerechten zijn ook niet te versmaden.
We gebruiken hoofdzakelijk biologische en/of lokale ingrediënten. Graag wil ik voor het Bio-label gaan, maar als kleine éénmanszaak is de kostprijs hiervoor te hoog. De honing die we verwerken in onze producten komt van een lokale imker. We trachten de keten zo kort mogelijk te houden.
Ook houd ik zoveel mogelijk rekening met het milieu. Zo gebruiken we in hoofdzaak gerecycleerde confituurpotten. Breng jij jou lege bokalen de volgende keer terug?
Alles wordt op ambachtelijke wijze in eigen huis geproduceerd zonder toevoeging van bewaarmiddelen of smaakstoffen. Dus, ZELFGEMAAKT.

Address
Nieuwstraat 77
3511 Kuringen
2016
Established in
1
full-time employee

ZELFGEMAAKT's professions and practices

No information available

The Producer has not yet filled in any information about this activity. If you would like to know more about this, please get in touch with the Producer for more information.