Products from

Bakmama

Baker, Roeselare
Evelyne Verhaege
Evelyne Verhaege started Bakmama in 2016. Their farm is located in Roeselare, Vlaams Gewest.

Their farm

Bakmama is reeds lang aan het bakken voor familie en vrienden maar pas sinds eind 2016 gestart met een eigen zaak. Toen Bakmama voor de eerste keer mama werd was ze genoodzaakt om zelf te bakken voor haar dochter met allergieën. Gelukkig had ze al veel ervaring opgedaan in haar jeugdjaren waar ze bijna wekelijks een taart op tafel toverde. Door die ervaring en het lezen van bergen kookboeken vond ze al snel manieren om allergenen te vervangen.
Bakmama bakt enkel op bestelling, zo gaat er niets verloren en is alles steeds vers.
Bakmama maakt taarten, koekjes, pannenkoeken en desserts voor alle gelegenheden. Klein of groot, alles wordt met even veel liefde en zorg gemaakt. Bakmama maakt niet zomaar gebak. Alles is met de hand gemaakt met natuurlijke ingrediënten en vrij van geraffineerde suikers. Ook glutenvrij en vegan gebak zijn mogelijk. Heel wat recepten kunnen aangepast worden voor personen die allergisch en/of intolerant zijn. Puur en heerlijk gebak dat zowel groot als klein bekoort met de smaak van vroeger.

Address
Vikingstraat 18
8800 Roeselare
2016
Established in
1
full-time employee

Bakmama's professions and practices

Flours

My flour comes from an EU supplier

I use organic flours, I use heritage varieties

Other ingredients

Other ingredients : not specified

My ingredients come from EU suppliers, My ingredients come from non-EU suppliers, My ingredients come from a national supplier

Organic ingredients, fair-trade ingredients

Fermentation

I use baking powder

Oven

Electric oven

This information has been declared by the Producer.