Products from

de Pindakaaswinkel

Caterer, Amsterdam
Michiel Vos
Michiel Vos started de Pindakaaswinkel in 2016. Their farm is located in Amsterdam, Noord-Holland.

Their farm

Het verhaal achter onze trots, de eerste pindakaaswinkel van Nederland!
De Pindakaaswinkel Michiel
Het pindakaas avontuur is begonnen aan de keukentafel, daar werden door Michiel Vos de eerste smaken gecombineerd. Michiel is boerenzoon en al van jongs af aan groot pindakaasfan maar miste de variatie bij dit beste beleg in een potje. Na een aantal succesvolle testjes te hebben uitgevoerd besloot hij er serieus werk van te gaan maken. Het idee van een pindakaaswinkel was geboren.

Aan de Czaar Peterstraat werd vervolgens een pand in gebruik genomen en de letters De Pindakaaswinkel op het raam geplakt. De overweldigende reacties die hierop volgden en het gevoel van Nederlandse saamhorigheid maakte meteen duidelijk dat het juiste pad was ingeslagen om een daadwerkelijke winkel te beginnen met alleen maar pindakaas.

Bij De Pindakaaswinkel gebruiken we alleen echte ingrediënten, geen palmolie, toegevoegde suikers of kunstmatige smaakstoffen. Daarbij zoeken wij naar de eerlijkste ingrediënten, fair trade en/of biologisch. De pinda’s worden gemalen en daarna worden de potjes met de hand gemengd en gevuld.

Kortom, onze pindakaas is puur, het is goed voor je spieropbouw en helpt zelfs bij het afvallen. Je doet jezelf en je lijf er dus een plezier mee! Hopelijk genieten we dankzij De Pindakaaswinkel allemaal nog meer van het beste beleg in een potje.

Address
Contactweg 18
1014 BH Amsterdam
2016
Established in
3
full-time employees

de Pindakaaswinkel's professions and practices

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Base ingredient : not specified

My ingredients come from a non-EU supplier

I use organic ingredients, I use fair-trade ingredients

Secondary ingredients

Secondary ingredients : not specified

My ingredients come from a non-EU supplier

I use fair-trade ingredients, I use organic ingredients

Other ingredients

Other ingredients : not specified

Origin of other ingredients : not specified

Features of the other ingredients : not specified

Comments

WAAROM ONZE PINDAKAAS? * zelfgemaakt met veel liefde * zoutarm * vrij van palmolie * 7 van de 10 smaken lactosevrij * 7 smaken zonder toegevoegde suiker * glutenvrij * vers; we proberen de voorraad binnen 2 weken compleet te vernieuwen * origineel cadeau * gezond; onze basis bestaat alleen uit pinda en kokosolie * bevat >30% eiwit, goed voor spieropbouw en of afvallen; sport

This information has been declared by the Producer.