Los productos de

BOUQUET D'HORT Obrador Agroecològic, SL

Elaborador/a de conservas, Sant Pere de Ribes
Pere Solduga
BOUQUET D'HORT Obrador Agroecològic, SL nace de la mano de Pere Solduga en 2015. Su finca/granja/obrador se encuentra en Sant Pere de Ribes, en Cataluña.

Su finca/granja/obrador

Bouquet d'Hort és una empresa catalana d'elaboració de conserves vegetals provinents de l'agricultura ecològica. Estem inscrits al Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) com operador empresa elaboradora amb el número CT004320.

Disposem d'obrador propi a Sant Pere de Ribes i elaborem melmelades, conserves i cremes amb fruites i verdures de temporada, ecològiques i de proximitat.

Volem recuperar el sabor i valor de les conserves d’abans, fetes amb els excedents dels horts i camps, i elaborades amb el saber fer dels avantpassats.

Col·laborem amb productors locals que ens aconsellen sobre les millors varietats i les més arrelades a la nostra terra.

El nostre procés d’elaboració és del tot artesanal: el rentat, el tall i la cocció que la fem a foc de flama. No utilitzem additius processats.

A l’obrador tenim implantats tots els controls necessaris per garantir els requisits d’higiene i de seguretat alimentària i estem inscrits al Registre Sanitari de d'Indústries i Productes Alimentaris de Catalunya (RSIPAC) amb els números 21.11066/CAT i 26.07692/CAT.

Dirección
LLUIS COMPANYS 25 BAIXOS
08810 Sant Pere de Ribes
2015
año de inicio de la actividad
2
empleados a jornada completa

Las actividades y prácticas de BOUQUET D'HORT Obrador Agroecològic, SL

Información no disponible

El Productor aún no ha proporcionado ninguna información relacionada con esta actividad. Si necesitas más información, no dudes en pedirle que la complete.