Les produits de

Geetkotmolenhoeve

Boucher, Éleveur allaitant bovin, Éleveur allaitant ovin, Éleveur poule/poulet, Zaffelare
Christine Van Neer
Christine Van Neer a démarré l'activité de Geetkotmolenhoeve en 2007. Son exploitation est située à Zaffelare, en Vlaanderen.

Son exploitation

De Geetkotmolenhoeve (naar de naam van de molen die hier ooit stond) is een familiaal landbouwbedrijf, waar naast vleesvee ook schapen grazen op onze weiden. Er wordt geopteerd voor duurzame landbouw, gaande van centraal verwarmen op hout tot kilometerarm voedsel produceren. Rechtstreeks van producent naar consument. Het vlees is afkomstig van runderen en schapen geboren en gekweekt op onze hoeve. Na het slachten in het dichtstbijzijnde slachthuis wordt het vlees in de versnijruimte op hoeve zelf vakkundig versneden door een ervaren slager. Waar het vervolgens netjes wordt verpakt, één ritje naar de Buurderij en je hoeft voor lekker, mals en gezond vlees op je bord de deur niet meer uit.

Adresse
lindestraat 30
9080 Zaffelare
2007
année d'installation
2
employés à plein temps

Les métiers et pratiques de Geetkotmolenhoeve

Pas d’information disponible

Le Producteur n’a pas encore renseigné d’information concernant cette activité. Si vous souhaitez en savoir plus sur ce sujet, n’hésitez-pas à demander au Producteur de renseigner ces informations.