La Ruche qui dit Oui !
Les produits de

stefan vandaele

Boulanger/Pâtissier, Sint-Andries
Stefan Vandaele
Stefan Vandaele a démarré l'activité de stefan vandaele en 2004. Son exploitation est située à Sint-Andries, en Vlaanderen.

Son exploitation

Beste Buren, wij geloven stellig in een natuurlijk produkt zonder chemische verbeteraars. We werken dan ook zo natuur getrouw met zelfgemaakte desems en echte boter. We proberen ook zo lokaal als mogelijk te werken dit wil zeggen met plaatselijke molenaars waaronder één in Varsenare en één in Kerkhove. Onze biologische bloem halen we uit Frankrijk. Dit doen we samen met een 10 tal andere west-vlaamse bakkers om het vervoer zo minimaal als mogelijk te maken. 90% procent van onze bloem wordt op steen gemalen, waardoor er zo weinig als mogelijk opwarming van de bloem is , dit komt dan weer ten goede aan de smaak van de bloem. Zo gaan er zo weinig als mogelijk mineralen verloren. Dit gezegd zijnde is er voor jullie nog maar een ding te doen, en dat is genieten van al onze goede producten!

Adresse
gistelse steenweg 88
8200 Sint-Andries
2004
année d'installation
0
employé à plein temps

Les métiers et pratiques de stefan vandaele

Pas d’information disponible

Le Producteur n’a pas encore renseigné d’information concernant cette activité. Si vous souhaitez en savoir plus sur ce sujet, n’hésitez-pas à demander au Producteur de renseigner ces informations.