Les produits de

Herboristerie Helianthus

Horticulteur-herboriste, Vilvoorde
Veerle De Vos
Veerle De Vos a démarré l'activité de Herboristerie Helianthus en 2005. Son exploitation est située à Vilvoorde, en Vlaams Gewest.

Son exploitation

Herboristerie HELIANTHUS is gelegen in het landelijke Houtem, Vilvoorde. In onze kruidentuin zijn er naast de meer dan 200 medicinale kruiden, tal van wilde kruiden en vergeten groenten te vinden.
In ons winkeltje bieden wij u meer dan 60 soorten gedroogde kruiden voor thee, voor de keuken en voor uw gezondheid aan.
Wij hebben ook een ruim assortiment bio-etherische olieën (E.O.) op voorraad. Je kan er tevens ook terecht voor deskundig advies bij gebruik van E.O. in de aromatherapie.

Helianthus is tevens coöperant van "Aardendwerk cvba-so". Deze coöperatieve verdeelt de plantenpoeders 'kleur en kruid'. Dit zijn plantenpoeders van 100% lokale oorsprong. De grondstoffen worden ingezameld bij diverse partners in Vlaanderen: lokale landbouwers, private tuinen, publieke parken en domeinen en natuurgebieden, ...

Tweemaal per jaar, in juni en november, hebben we opendeurdagen.
Wil u meer informatie, neem dan gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder.

Adresse
Brembosstraat 40
1800 Vilvoorde
2005
année d'installation
1
employé à plein temps

Les métiers et pratiques de Herboristerie Helianthus

Pas d’information disponible

Le Producteur n’a pas encore renseigné d’information concernant cette activité. Si vous souhaitez en savoir plus sur ce sujet, n’hésitez-pas à demander au Producteur de renseigner ces informations.