Les produits de

Kruidigheidjes

Horticulteur-herboriste, Grobbendonk
Veerle Verhulst
Veerle Verhulst a démarré l'activité de Kruidigheidjes en 2017. Son exploitation est située à Grobbendonk, en Vlaanderen.

Son exploitation

Mijn naam is Veerle en ik ben een échte theeliefhebber. Ik hou van kruidenmengelingen, maar ook van pure thee en mélanges met thee.
Al van kinds af drink ik thee : zwarte thee met citroen en suiker die mijn moeder dagelijks voor ons zette. Thee symboliseert voor mij warmte, gezelligheid en 'zorgen voor'.
Ik heb een opleiding tot herborist gevolgd en van toen af ben ik mij gaan verdiepen in kruidenmengelingen. De opleiding gaf mij veel ideeën en inspiratie om ook zelf aan de slag te gaan en mijn mélanges zelf te gaan maken. Hiervoor ga ik op zoek naar kwaliteitsvolle ingrediënten die op een eerlijke manier geteeld en verhandeld worden. Mijn produkten worden ambachtelijk geproduceerd met zorg voor kwaliteit. Zo kunnen we genieten van een (h)eerlijke thee.
Dit jaar heb ik mijn basisjaar tot theesommelier afgerond. Dit opende voor mij een hele nieuwe wereld. Thee zorgt bij mezelf iedere dag opnieuw voor verwondering : er zijn zoveel smaken, aroma's en eindeloze mogelijkheden om te combineren. Ik ga hierbij op zoek naar synergieën van smaken en geuren die ik graag met jullie wil delen. Soms denk ik aan een foto van een mooie plek of een bepaald gevoel en bedenk daar dan een passende thee bij. Ik vind het geweldig om elke keer opnieuw als ik die thee dan drink, herinnerd te worden aan die plek of dat ene gevoel.
Ik hoop dat ik jullie allemaal kan inspireren en laten aanvoelen hoe leuk het is om te genieten van een lekker tasje thee en om te experimenteren met allerlei zetmethoden en zo jullie eigen smaak te leren kennen.

Adresse
Leopoldstraat 30
2280 Grobbendonk
2017
année d'installation
1
employé à plein temps

Les métiers et pratiques de Kruidigheidjes

Cultures

Nombre d'espèces cultivées à l'année : non renseigné

Modes de culture pratiqués : non renseigné

Entretien des cultures

Soin des cultures : non renseigné

Plants et semences

Origine des plants ou semences : non renseigné

Type de plants ou semences : non renseigné

Transformation et ingrédients

Pas de transformation de mes produits

Les autres ingrédients entrant dans les préparations sont : kruiden, thee

Ingrédients venant d'un fournisseur hors UE, ingrédients venant d'un fournisseur de l'UE

Ingrédients locaux (-250km), ingrédients provenant de circuits conventionnels

Commentaire

Een groot aantal van de ingrediënten zijn biologisch, maar niet allemaal. Ik ga op zoek naar kwaliteitsvolle ingrediënten die op een eerlijke manier geteeld en verhandeld worden. Niet alle leveranciers hebben bio- of andere labels. Mijn produkten worden ambachtelijk geproduceerd met zorg voor kwaliteit.

Ces informations sont données à titre déclaratif par le Producteur.