Les produits de

Mooi Leven

Céréalier-meunier-boulanger, Sint-Niklaas
Patricia Heyninck
Patricia Heyninck a démarré l'activité de Mooi Leven en 2017. Son exploitation est située à Sint-Niklaas, en Vlaams Gewest.

Son exploitation

Mijn naam is Patricia Heyninck en ik ben orthomoleculaire voedingsdeskundige. Orthomoleculair wil zeggen de juiste voeding in de juiste lichaamscel brengen. In mijn praktijk zie ik vooral mensen met spijsverteringsproblemen, chronische klachten, diabetici, mensen met overgewicht en sportmensen. Deze cliënten begeleid ik meestal in een lekker eetpatroon rijk aan vezels en arm aan snelle koolhydraten. Hierbij merkte ik dat mensen het vooral moeilijk hadden bij het vinden van een lekker broodalternatief. Vanuit mijn orthomoleculaire kennis en mijn passie voor koken heb gezocht naar een volwaardig alternatief dat moest voldoen aan 3 voorwaarden nl.
1. Super lekker: er is voor elk wat wils met zijn 2 zoete varianten (rozijnen-notenbrood / dadel-gemberbrood) of 2 hartige (peterselie-ui-lookbrood / venkelbrood).
2. Snel: inhoud pakje in een kom, 4 eitjes (kan ook perfect met eivervanger) en 200ml water toevoegen. Eén minuutje roeren en mix kan in bakvorm. Na 35 minuten bakken in de oven tover je een heerlijk brood op tafel!
3. Gezond: alles wat spijsvertering kan belemmeren is geëlimineerd dus geen gist, broodverbeteraars en arm aan gluten. Het is rijk aan zowel oplosbare en onoplosbare vezels.
Door deze vezels (trage koolhydraten) zal je sneller een verzadigingsgevoel krijgen en worden energiedips vermeden.

Adresse
Pater Segersstraat 18
9100 Sint-Niklaas
2017
année d'installation
1
employé à plein temps

Les métiers et pratiques de Mooi Leven

Farines

Approvisionnement auprès d'un fournisseur de l'UE, venant d'un fournisseur belge

Farines spéciales

Autres Ingrédients

Autres ingrédients : non renseigné

Provenance des autres ingrédients : non renseigné

Ingrédients artisanaux

Type de fermentation

Agent de fermentation utilisé : non renseigné

Cuisson

Type de four : non renseigné

Commentaire

Bakmix is op basis van granen en pseudogranen, zaden en vezels.

Ces informations sont données à titre déclaratif par le Producteur.