Les produits de

steenberghoeve

Laiterie, Céréalier, Éleveur laitier bovin, Grimbergen
Steenberghoeve .be
Steenberghoeve .be a démarré l'activité de steenberghoeve en 2012. Son exploitation est située à Grimbergen, en Vlaanderen.

Son exploitation

Wij zijn Steven en Sara (de boer en boerin) en samen met onze 2 zoontjes Lucas en Thomas hebben wij een gemengd bedrijf van melkvee en akkerbouw. Wij telen maïs, gerst, tarwe, spelt, haver, voederbieten, aardappelen.

wij baten ook sinds kort een hoeveautomaat uit waar je dagelijks terecht kan voor onze zelfbereide zuivelproducten, aardappelen en seizoensgroenten.

Onze koeien worden 2x per dag gemolken in een visgraat melkstal. Het voer van onze dieren bestaat voor 95% uit Belgische producten waarvan wij 85% zelf telen in een straal van 10 km rond ons bedrijf.

Wij proberen de ecologische voetafdruk van ons bedrijf zo klein mogelijk te houden en kiezen er dus bewust voor om zoveel mogelijk zelf te produceren voor onze dieren en ook hun mest zo kort mogelijk rondom het bedrijf te gebruiken op de akkers.

Onze dieren mogen ook in de lente en zomer buiten grazen in de weide. En de tijd dat ze binnen op stal verblijven hebben ze vrije loop ze worden niet aangebonden, ze lopen allemaal samen in groep los en hebben hier allen een bedje op een speciale koe matras, ook hebben ze vrij toegang tot de massage borstel, zij kiezen zelf wanneer ze gaan eten, drinken of slapen en de boer zorgt dat er heel de dag door vers lekker voer klaarligt.

Adresse
steenstraat 145
1850 Grimbergen
2012
année d'installation
2
employés à plein temps

Les métiers et pratiques de steenberghoeve

Atelier

Dispose de mon propre atelier

Ingrédients de base

Koemelk van het bedrijf

Produit sur mon exploitation

Produits locaux (-250km)

Ingrédients secondaires

Ingrédients secondaires : non renseigné

Provenance des ingrédients secondaires : non renseigné

Caractéristiques des produits secondaires : non renseigné

Autres ingrédients

Autres ingrédients : non renseigné

Provenance des autres ingrédients : non renseigné

Caractéristiques des autres ingrédients : non renseigné

Ces informations sont données à titre déclaratif par le Producteur.